Diensten

logo

Welkom bij Nestor Print pagina Offerte aanvragen

In 2000 ben ik, Stein NESTOR, mijn eigen onderneming gestart. Na vele jaren ervaring in timmerwerk (waaronder op maat gemaakt meubelwerk), loodgieterwerk, badkamers, hekwerken en zonwering was de stap naar een zelfstandige onderneming een logisch gevolg.

flexibiliteit

Flexibiliteit is een kracht!

Na jaren ondernemen blijkt dat klanten het als prettig ervaren als ze maar met 1 bedrijf te maken hebben die vervolgens de verantwoordelijkheid neemt voor alle werkzaamheden. Ook als deze in enkele gevallen moeten worden uitgevoerd door onderaannemers. U heeft als klant 1 contact persoon waardoor duidelijk en direct gecommuniceerd kan worden zodat er precies op u wensen kan worden ingespeeld. Uiteraard ook wanneer u tijdens de werkzaamheden plotseling van u plannen wilt afwijken kunt u flexibiliteit verwachten en zal met u mee gedacht worden naar eventuele andere oplossingen. Dat u tevreden bent is dan ook waar het uiteindelijk om gaat.

Recente projecten

Recent project

Luxe badkamer

Luxe badkamer geplaatst in Lelystad. Voorzien van extra grote douchekop, design wasbak en afgehangen hoektoilet.

Bekijk project

Recent project

interieurbouw op - maat

Op-maat gemaakte kledingkast (plafonthoogte) geplaatst in Hilversum. Deze kast is speciaal op-maat gemaakt volledig naar de wensen van de klant.

Bekijk project